STARTERS HYPOTHEEK

Klaar voor
de start?

Wat gaaf dat jij jouw eerste woning gaat kopen! Vooral een erg leuk, maar ook een spannend proces. Wij maken de stappen binnen dit proces graag voor jou duidelijk.

Wat gaaf dat jij jouw eerste woning gaat kopen! Vooral een erg leuk, maar ook een spannend proces. Wij maken de stappen binnen dit proces graag voor jou duidelijk.

Je staat als starter op het punt om jouw eerste huis te kopen. Hier komt veel bij kijken, zoals: het vinden van de juiste woning, een juist bod uitbrengen, de hypotheek rond krijgen en wellicht nog een nieuwe badkamer. Voor je gevoel zijn dit te veel zaken die je tegelijkertijd moet regelen. Als wij nou de hypotheek volledig uit handen nemen, dan heb jij tijd om je te focussen op de andere zaken. Ook voor de andere zaken geven wij jou leuke tips om je op weg te helpen. Op deze manier gaan wij samen met jou dit proces aan, opzoek naar de starters hypotheek in Almere die bij je past.

Ons hypotheekadvies

Bij Rocket hypotheken krijg jij een hypotheekadviseur toegewezen die jou persoonlijk begeleidt bij elke stap in het aanvraag proces van jouw financiering. Binnen dit proces kennen wij alle uitdagingen en deze uitdagingen zijn voor ons dagelijkse kost. Loop jij tijdens het proces toch nog tegen onzekerheden aan, dan kun je altijd jouw adviseur bereiken die van elk detail op de hoogte is. Een van onze adviseurs helpt je dan verder met een starters hypotheek in Almere.

Een overzichtelijk stappenplan

Voor het eerst de woningmarkt betreden kan aanvoelen als terechtkomen in een eindeloos heelal aan informatie. Deze informatie is dan ook nog eens ingewikkeld, niet overzichtelijk en soms tegenstrijdig. Wij hebben dit daarom voor jou op een overzichtelijke, begrijpelijke en beknopte manier gebundeld in een stappenplan.

Rogier is onze starters hypotheken specialist

Neem contact op met Rogier voor handige tips en het stellen van al je vragen.

Contact