Afspraak maken

Laden...

Maak een afspraak

Met onze afspraken tool kan je een gratis en vrijblijvend adviesgesprek (t.w.v. €49,95) inplannen met een van onze hypotheekadviseurs in Almere. In dit adviesgesprek kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden op het gebied van hypotheken. Het gesprek is bedoelt om kennis te maken en om een inzicht te geven in jouw mogelijkheden. Het gesprek duurt vaak 1 uur, deze tijd is nodig om alles te kunnen bespreken en om een goed beeld te kunnen vormen van jouw situatie.

Op kantoor

Wij hebben een eigen kantoor op de Annie M.G. Schmidtweg 140 in Almere. Hier hebben wij een aparte spreekkamer om zo rustig met jou het gesprek te kunnen voeren. Natuurlijk krijg je dan van ons een lekker bakje koffie of wat fris te drinken. Parkeren is gratis en kan voor de deur.

Online videobellen

Woon je niet in Almere of heb je het te druk om naar ons kantoor toe te komen dan kunnen wij ook altijd het geprek online voeren. Als je bij het boeken van het adviesgesprek kiest voor de online optie dan krijg je automatisch een mail met de zoom link.

Nog geen afspraak maar wel contact?

Wil je nog geen gesprek met ons inplannen maar heb je wel vragen voor ons, klik dan hier om naar onze contact pagina te gaan.