fbpx

23 Oktober 2020

Almere Zaken: Nieuw uit de startblokken 'Rocket Hypotheken'

Nieuw, jong, fris en innovatief. Dat zijn de kenmerken die de nieuwe speler op de hypotheekmarkt in Almere omschrijven. Verwacht bij Rocket Hypotheken geen heren in driedelig pak, maar wel deskundige begeleiding en goed advies.

Vanuit hun kantoor aan de Veluwezoom 5 is Rocket Hypotheken zo’n twee maanden geleden gestart. Het bedrijf telt drie adviseurs: Ilse Wijnands, haar broer Rogier Wijnands en Mike Pruijn.

“We hebben alle drie al ruime ervaring opgedaan in de branche”, zegt Ilse. “Ik heb als hypotheekadviseur gewerkt, Rogier en Mike investeren zelf in vastgoed. Het viel hen op dat er weinig adviseurs waren die hen echt goed konden begeleiden. Concreet advies op maat dat goed past bij een specifieke situatie, is zeldzaam. Wij dachten: dat moet beter.” Na al die jaren is het nu tijd voor een eigen hypotheek-adviesbureau. “We zijn drie jonge professionals met een hart voor ondernemen. Dat willen we ook uitstralen: fris, jong, innovatief en laagdrempelig. Dat zie je terug in de manier waarop we communiceren, bijvoorbeeld op onze website www.rockethypotheken.nl. Naast de telefoon kan je ons bereiken op veel andere manieren en ook buiten kantooruren. Wij begrijpen dat onze klanten tijdens kantooruren vaak zelf aan het werk zijn.”

Onafhankelijk

De klant krijgt onafhankelijk advies bij Rocket Hypotheken. Ilse: “Het is ons doel om klanten op een laagdrempelige manier te helpen bij zijn of haar doelstelling. Van de week had ik nog iemand aan de lijn die het lastig vond om met zijn eigen bank in gesprek te gaan. Hij zou zijn eigen hypotheek moeten kennen, maar was hier niet zo mee bezig.” Rogier: “Het is een spannend proces. Wie voor het eerst een huis gaat kopen kan verdrinken in de hoeveelheid informatie. Bij ons krijgt de klant een eigen hypotheekadviseur toegewezen die persoonlijke begeleiding geeft en die het proces inzichtelijk maakt via een stappenplan.”

Opties

Rocket Hypotheken bekijkt alle opties bij veel hypotheekverstrekkers en biedt uiteraard verschillende vormen van hypotheek, zoals de Starters hypotheek, de Woonhuis hypotheek en de Verhuurhypotheek. Mike: “Wij weten dat verschillende hypotheken ook veel verschillende kennis en kunde vereist, daarnaast is ervaring cruciaal. Daarom hebben wij gekozen voor een oplossing met specialisten. Wij hebben allemaal onze eigen focus en passen ons binnen dat domein altijd aan, aan de nieuwste kennis en producten. Zo zijn we maximaal op de hoogte van de meest geschikte oplossing. Wel zo makkelijk: er wordt gewerkt met vaste, transparante tarieven. Zo komt de klant nooit voor onaangename verrassingen te staan.”

Meer informatie: www.rockethypotheken.nl of 036-200 21 63.

Rocket Hypotheken
Veluwezoom 5
1327 AA ALMERE
[email protected]theken.nl

Artikel geplaatst op: 23 oktober 2020 – 00:08

  • een
  • twee
  • drie